Bostadsministern Stefan Attefall besökte vår monter på SVR-dagarna den 27 sept på Chalmers Kårhus.Civil- och bostadsminister Stefan Attefall gillade vårt projekt Det nya Göteborg – Viking Green City. Han tog noggrannt del av vår modell över Frihamnen, som visar både Vikingakuben och den täta, höga och gröna blandstad som vi har föreslagit. Han fick en ingående redogörelse över projektet och dess unika möjligheter att bli Sveriges gröna showroom i världen. Det blev en intressant dialog om stadens möjligheter att växa över älven. Hur man kan bygga en ny cityhalva mitt i stan över älven.


SVR´s VD Olof Johansson sammanfattade de tre dagarnas lyckade konferens ”Samhällsbyggande i världsklass”, inför en fullsatt Runan på Chalmers kårhus

Det här inlägget postades i Nyheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>