Viking Green City-visionen presenteras för Göteborgs Fastighetsnämnd 3 okt

Cullberg genom arkitekterna Tomas Lundberg och Håkan Cullberg gjorde presentationen inför Göteborgs Fastighetsnämnd. Närvarande var politiker (ordinarie ledamöter och suppleanter) samt de ledande tjänstemännen vid kontoret. Vi visade dels vår modell, ppt-presentation och videoinslag av den digitaliserade stadsplanen. Presentationen mottogs mycket positivt och man menade att vi dels hade jobbat igenom konceptet väl och att vi hade fått en vacker stadsdel med fina byggnader. Efter vårt informationsmöte åkte politiker och tjänstemän på en gemensam rundtur i buss med studiebesök till aktuella områden däribland Frihamnsområdet.

Karta med Det nya Göteborg markerat med färg. Den nya halva citykärnan på andra sidan Göta Älv.

Det här inlägget postades i Nyheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>