Svenska Institutet besöker Cullberg den 14 okt

Det blev en intressant diskussion när de besökte oss och vår vision för Frihamnen i Göteborg. Jenny Hagblom som är press- och informationsansvarig och Hans Lepp senior adviser tyckte båda mycket om vad de såg. Bakgrunden till besöket var att Svenska Institutet ville skaffa sig kunskap om av vad som händer i Göteborg. Man besökte även Röhsska Museet med Ted Hesselbom, ADA och BRG, Lindholmen Science Center, mingel på Tillt med Pia Areblad, innestället Da Matteo med Matts Johansson, samt nya Hotell Post som håller på att färdigställas. Nätverksentreprenören Leonard Forsberg, stod bakom det digra programmet som även omfattade träffar med unga lovande kreatörer och entreprenörer. Svenska Institutet lär ha fått en spännande bild om vad som är på gång i Sveriges andra stad. Samtliga foton Leonard Forsberg.


Håkan Cullberg pekar på platsen för Sveriges nya symbol i världen.


Tomas Lundberg och Håkan Cullberg berättar om tankarna bakom stadplanen.


I bild från vänster Tomas Lundberg, Jenny Hagblom, Hans Lepp och Håkan Cullberg.

Det här inlägget postades i Nyheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>