Håkan Cullberg håller föredrag på Blå Stället i Angered den 3nov

Inbjuden till workshop anordnad av föreningen Världsbyn i Angered för,att berätta om visioner för Göteborg. Håkan talade särskilt om att den kurdiske arkitekten Dawan Salih hade bidragit till att digitalisera hela staden/visionen. En av deltagarna i publiken var Diako Sheikh Aghaei, som är lärare vid Eductus, som bl.a. utbildar nya svenskar i yrkessvenska. En av hans elever hade varit just Dawan Salih. Diako var märkbart rörd och stolt , när han för första gången fick se vad hans elev hade åstadkommit som arkitekt.


Håkan berättade inledningsvis även om sina tidigare genomförda projekt bl.a. Filmstaden Bergakungen. Foto Leonard Forsberg

Det här inlägget postades i Nyheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>