4 februari – Clarion Post Hotel

Den 4 febr 2012 höll Håkan Cullberg föredrag inför 250 speciellt inbjudna gäster i samband med ett större företagsevent på nyöppnade Clarion Post Hotel i Göteborg. Han talade om betongens möjligheter att skapa vackra o hållbara byggnader. Håkan visade på egna projekt som Pirbyggnad Örnen, Filmstaden Bergakungen och tillbyggnaden av Göteborgs konstmuseum samt byggda exempel från bl.a. Japan av arkitekterna Toyo Ito och Tadao Ando. Håkan berättade även om visionen Viking Green City – det nya Göteborg.

Det här inlägget postades i Nyheter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>